Jak ugryźć Państwo Środka?” czyli szkolenie o rynku spożywczym w Chinach
Jak poruszać się w chińskich kanałach dystrybucji? Jak wyglądają procedury certyfikacji produktów? Jak znaleźć chińskiego agenta dla Twoich produktów? Powyższe zagadnienia to tylko część z tematów, jakie zostaną poruszone podczas całodniowego szkolenia, które odbędzie się w dniu 7 marca 2016 r., w godzinach 9:30 - 17:00, w Centrum Informacyjnym PAIiIZ, przy ul. Bagatela 12., w Warszawie.
Szkolenie "Jak ugryźć Państwo Środka? Rynek spożywczy w Chinach.” Będzie doskonałą okazją do poznania szeregu praktycznych informacji dotyczących eksportu produktów spożywczych do Chin. Omówione zostaną także najczęściej popełniane błędy czy poprawne przygotowanie się do delegacji biznesowej. Szkolenie poprowadzą eksperci z Chin oraz z Polski posiadający wieloletnie doświadczenie w zakresie wprowadzania na rynek chiński produktów z sektora spożywczego. W trakcie szkolenia osoby zainteresowane szerzej tematyką wystawienniczą będą miały okazję do zadawania pytań i uczestniczenia w interaktywnych warsztatach.
Szkolenie odbędzie się w języku polskim i angielskim. Część szkoleniowa prowadzona przez gości z Chin odbędzie się w języku angielskim.
Szczegółowy program będzie dostępny wkrótce na stronie: www.gochina.gov.pl/Jak_eksportowac_zywnosc_do_Chin
Udział w szkoleniu jest bezpłatny, po wcześniejszej rejestracji pod adresem:
http://www.gochina.gov.pl/export_FnB_to_China do dnia 4 marca br. (Źródło: PAIiIZ)